Godkjent eksos

Godkjent og E-merket eksos for Harley-Davidson!

Det er et stadig økende fokus på støynivå og lyd fra motorsyklene, opplever vi økt forespørsel på godkjente eksosanlegg.
Her kommer en oversikt over de to merkene vi forhandler og litt info.

Vance & Hines

Vance & Hines har noen E-merkede og godkjente Slip-On potter for enkelte modeller. Her får du en veldig moderat lyd til en veldig fornuftig pris. Disse er kun tilgjengelig i Sort for 2007-2014 Fat Boy og i Chrome for 2007-2014 Deluxe

Kesstech

Kesstech er den store nyheten, her kan du “bygge” og tilpasse eksosanlegget akkurat slik du ønsker det. Om du ønsker komplett eksosanlegg eller bare slip-ons. Farge og endestykker.
Med diss eksosanleggene får du noe som ikke alle andre har, og det er godkjent. Kesstech sine eksosanlegg kommer med elektronisk styring av spjeld, slik at du kan justere lydnivået og få det beste av to verdener – den ‘riktige’ lyden, uten å være redd for å bli stoppet i kontroll.

Alt du trenger å gjøre er å konfigurere eksosanlegget slik du ønsker det, og sende oss delenummeret – så sjekker vi pris og leveringstid for deg. På hjemmesiden til Kesstech kan du også høre hvordan anleggene låter. Trykk på bilde nedenfor for å komme direkte til konfigureringen.